Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού χαφ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ και σύμφωνα με τη Record έχει προσεγγίσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να πάρει δανεικό τον Γιόσιπ Μίσιτς.

Ο 24χρονος Κροάτης αγωνίζεται ακριβώς στη θέση που θέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά». Αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο από τη Ριέκα για 2,7 εκατ. ευρώ υπογράφοντας μέχρι το 2023, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί και φέτος μετρά μόλις τρεις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και συνολικά 72 λεπτά συμμετοχής.

Τον παίκτη, που είναι και δύο φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας, θέλει και η Όσιγιεκ, ομάδα από την οποία αναδείχθηκε στην πατρίδα του.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις, σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»

Μπενίτεθ: «Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ, θετικό ντεμπούτο ο Τετέι»

Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν ΚΕΔ και ΕΠΟ να έρθει ελίτ διαιτητής, αλλιώς ας αναβάλουν τον αγώνα της Τετάρτης»!

Παρέδωσε τη σκυτάλη της κορυφής η ΑΕΚ, κοντά στην 4άδα ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.