Ένας ακόμη παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του από τη Σούπερ Λίγκα, ύστερα από την απόκτηση των Μπατιόν, Κάμπορα και Μπράβο, φέρεται να απασχολεί τη Βέροια.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μπακ, Ντάρσι Νέτο, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Άρη και συνεργάστηκε με τον Κίκε Ερνάντεθ, όπως συνέβη και με τους δύο πρώτους προαναφερθέντες.

Εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση αναμένεται να έχουμε άμεσα, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να βρίσκεται στην αναζήτηση και ενός επιθετικού.

Παράλληλα, οι διοικούντες τη Βέροια εκτιμούν ότι μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει το θέμα με τα δελτία των Μπατιόν, Κατίδη και Σεντρίκ, ώστε να παίξουν κανονικά απέναντι στον ΟΦΗ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Βέροια