Ο Ηλίας Κώτσιος ενδέχεται να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί από τον Λεβαδειακό για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, εδώ και λίγες ημέρες έχει αρχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα της Λειβαδιάς. Αυτό το γεγονός τον καθιστά άμεσα ανάμεσα στους υποψηφίους.

Ωστόσο υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός.

Από το καλοκαίρι που δεν συνέχισε στην ομάδα της Μυτιλήνης παραμένει ανενεργός. Ετσι το τελευταίο του ματς ήταν στις 26 Μαΐου, όταν μάλιστα είχε βρει δίχτυα στο 2-2 της Καλλονής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αποτέλεσμα που είχε χαρίσει την άνοδο στην πρώην ομάδα του.

Εκτοτε κάνει προπονήσεις με διάφορους συλλόγους, αλλά δεν είναι το ίδιο. Είναι απολύτως λογικό να είναι πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Κι εκεί είναι το «κλειδί». Αν φανεί ότι μπορεί άμεσα να βοηθήσει κι από την 1η Γενάρη να μπορεί να αγωνιστεί, τότε θα αποκτηθεί και θα αποτελέσει την πρώτη -κατά τα φαινόμενα- χειμερινή προσθήκη των «πράσινων» οι οποίοι αμυντικά έχουν πολλά προβλήματα.

Αλλωστε ο Μανόλο δεν φαίνεται πως θα συνεχίσει και μετά τον Γενάρη, όπως και ο Μανού Μπούστο, που επίσης δεν είναι στα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου.

Αυτόματα η περίπτωση του Κώτσιου περνά σε πρώτο πλάνο και το θέμα του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Εκτός της περίπτωσης του Κώτσιου θα αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ ππιθανό να πάρουν και αμυντικό μέσο. Οπότε κι από εκεί αναμένονται εξελίξεις που ίσως... τρέξουν πολύ γρήγορα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Αύριο κρίνεται για Έσε και Ποντένσε εν όψει ΑΕΚ-Ποιοι δύο κέρδισαν πόντους

Ατρόμητος: Ανανέωσε με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Μούσιαρη

Τσακίρης: «Το σόου πυροτεχνημάτων στη φιέστα της ΑΕΚ θα ξεπεράσει ακόμα και αυτό των εγκαινίων του γηπέδου»

Η ΑΕΚ ετοιμάζει διήμερο γιορτής που θα μείνει στην ιστορία - Η μεγαλύτερη σημαία υψώνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Τσανάκας: «Με λίγες αλλαγές για να κάνει τη δουλειά του την Κυριακή ο Ολυμπιακός»

Τσορμπατζόγλου: «Έμεινε ένα ματς, πρέπει να το νικήσει οπωσδήποτε ο ΠΑΟΚ»

Σαββόπουλος: «Έχει κερδίσει πόντους για την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου»

Δεσύλλας: «Έστω μια νίκη στη Λεωφόρο για το ''αντίο'' - Δεν υπάρχει ανταγωνιστικότητα με ένα γκολ και μηδέν νίκες»

Μπάρμπεκιου στην Κηφισιά με τον Λέτο σε ρόλο σεφ

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό