Διατεθειμένος να αφήσει την Τσέλσι για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα για χάρη του Ζοζέ Μουρίνιο, είναι ο Νεμάνια Μάτιτς. Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σέρβος μέσος θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον «Special One»!
Ο Μάτιτς ήταν μέσα στους ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους όταν αποχώρησε ο Μουρίνιο τον περασμένο Δεκέμβρη από τους «μπλε» και οι σχέσεις των δύο ανδρών σίγουρα θα παίξουν ρόλο σε μία πιθανή μεταγραφή.
Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, όμως, καθώς ο Κόντε ίσως να μην συμφωνεί με την πώληση του 27χρονου μέσου, ο οποίος τη χρονιά που η Τσέλσι κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν από τους καλύτερους παίκτες σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Μάτιτς φέτος αγωνίστηκε 43 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλσι έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ.
Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος