Την ώρα που οι κίνδυνοι για το μέλλον του πληθαίνουν εξωαγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει τη μάχη του μέσα στο γήπεδο για να μην μπλέξει και… αγωνιστικά. Για τη 15η αγωνιστική οι «πράσινοι» δοκιμάζονται απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) με στόχο τη νίκη που θα τους απομακρύνει από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, καθώς δεν υπολογίζει στους Μολέντο, Μολίνς, Καμπέσας, Μουνιέ, Σιλά και Λουτσιάνο, ενώ υπενθυμίζεται πως ουσιαστικά εκτός ομάδας είναι οι Τσάβες και Κουτρουμπής.

Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα της άμυνας και τους Κολοβέτσιο-Αυλωνίτη στόπερ, Κουρμπέλης και Τζανδάρης θα είναι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ, με τον Βιγιαφάνιες δεξιά, τον Λουντ αριστερά και τον Άλτμαν πίσω από τον Πίσπα, που είναι ο μοναδικός κλασικός φορ του διαθέσιμου ρόστερ. Θέση διεκδικούν και οι Δώνης, Χίλιεμαρκ και Χατζηγιοβάνης.

Στο πλευρό των «πράσινων» θα βρίσκονται και περίπου 500 φίλοι της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός σε 28 επισκέψεις στην Ξάνθη μετρά 13 νίκες και 10 ήττες, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube