Στον Παναθηναϊκό θέλει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Λούκας Εβαντζελίστα, με τον μέσο των «πρασίνων» να εκδηλώνει την επιθυμία του στους ανθρώπους της Ουντινέζε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Βραζιλιάνος χαφ ενημέρωσε την ιταλική ομάδα, ότι είναι καλά στους «πράσινους» και θα ήθελε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Η Ουντινέζε δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Εβαντζελίστα, αν ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος στις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων που θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»