Η κακοκαιρία, που συνδύασε βροχή και ισχυρούς ανέμους, δεν επέτρεψε χθες στον Γιώργο Δώνη να κάνει δοκιμές στο Κορωπί για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο. Μάλιστα η διακοπή ρεύματος στο Κορωπί (όπως και σε αρκετές περιοχές της Αττικής) δεν επέτρεψε καν την ανάλυση μέσω βίντεο.

Έτσι στη σημερινή και αυριανή προπόνηση θα προσπαθήσει ο 50χρονος τεχνικός να «στριμώξει» όλα τα πλάνα του. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι διαθέσιμος ο Κουρμπέλης, που χθες δεν μπόρεσε να προπονηθεί για να δοκιμάσει αν αντέχουν τα εσωτερικά ράμματα στη μύτη του. Ο ίδιος δεν θέλει να χάσει το ματς με την πρώην ομάδα του και θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Εφόσον ο αρχηγός των «πράσινων» είναι ετοιμοπόλεμος, πιο πιθανό είναι να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός με 4-3-3, έχοντας Κουρμπέλη, Δώνη και Κάτσε στο κέντρο. Όσο για τη θέση του αριστερού μπακ, αν προτιμηθεί τετράδα στην άμυνα (που είναι και το πιθανότερο), προβάδισμα αντί του Χατζηθεοδωρίδη (που θα ήταν φαβορί με τριάδα στα μετόπισθεν) έχει ο Οικονόμου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube