Την πρόθεσή του να αντιμετωπίσει τον Πόλι Μαλινάγκι εκμυστηρεύτηκε στον προπονητή του, Τζον Κάβαναγκ, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Μάλιστα, επιθυμία του είναι να αντιμετωπίσει τον Μαλινάγκι στο οκτάγωνο, με κανόνες μεικτών πολεμικών τεχνών.

Πάντως, οι πιθανότητες να δεχτεί κάτι τέτοιο ο πρώην πυγμάχος είναι ελάχιστες, καθώς ο φυσικός του χώρος είναι το ρινγκ και όχι το «κλουβί», σε αντίθεση με τον 29χρονο Ιρλανδό.

«Μου είπε πως θέλει να τον αντιμετωπίσει στο οκτάγωνο και του απάντησα πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο» είπε χαρακτηριστικά ο Κάβαναγκ, μεταφέροντας τα λόγια του Μακγκρέγκορ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πόλι Μαλινάγκι ήταν εκείνος που βοήθησε τον ΜακΓκρέγκορ στην προετοιμασία του για τον αγώνα απέναντι στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Στη συνέχεια, όμως, βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες, οι οποίες έδειχναν τον Μαλινάγκι να έχει βγει νοκ-άουτ στην προπόνηση από τον σύγχρονο αστέρα των μεικτών πολεμικών τεχνών. Κάτι το οποίο δεν άρεσε στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας και κάπως έτσι ξεκίνησε η μεταξύ τους κόντρα.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube