Ο Φακούντο Φερέιρα είναι αυτή τη στιγμή ο «Νο1» στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης.

Τα τελευταία 24ωρα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού της Μπενφίκα.

Οι «αετοί» αξιώνουν ένα σημαντικό ποσό (γύρω στα 6 με 7 εκατ. ευρώ) για την παραχώρηση του 27χρονου φορ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων (κυρίως από την Τουρκία).

Η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσέ είναι δύο από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Φερέιρα, ο οποίος – όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» - παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που φαίνεται πως απασχολούν τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον Πορτογάλο Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς και τον Ισπανό Σολδάδο (της Φενέρ), ενώ υπάρχουν και αναφορές για τον Σουηδό Τζον Γκουϊντέτι που είναι υπό παραχώρηση από την Αλαβές.

Χθες στο Λουξεμβούργο υπήρξε δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι ο ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον διεθνή μεσοκυνηγό της Ντουντελάνζ, Σινάνι, τον οποίο παρακολουθούν ομάδες από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»