Στο 92ο της χθεσινής ισοπαλίας της Νιούκαστλ με τη Γουέστ Μπρομ πέρασε ως αλλαγή ο Μεχντί Αμπέντ και στα φόρουμ των οπαδών του βρετανικού συλλόγου υπάρχει γκρίνια για τη μη χρησιμοποίηση του Αλγερινού χαφ.

Ο προπονητής των «καρακαξών», Τζον Κάρβερ, δείχνει πως δεν υπολογίζει τον διεθνή άσο και παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου τον έχει τοποθετήσει στην transfer list, κάτι που χαροποιεί τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης του 23χρονου παίκτη, ο οποίος – σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του – επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Αυτήν τη στιγμή πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Η Νιουκάστλ έχει επικεντρωθεί στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Premier League, όμως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το θέμα θα μπει στην τελική του ευθεία. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο Μεχντί θέλει να γυρίσει και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πουθενά αλλού. Κι αυτό μιλάει από μόνο του», τόνισε ο Τζαμέλ Μπουκίρ στην εφημερίδα «Goal».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα