«Φωτιές»… άναψε η «Mundo Deportivo» λίγες ημέρες πριν την έναρξη των playoffs της φετινής Ευρωλίγκας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την κατάκτηση του τροπαίου.

Εάν, λοιπόν, η «ομάδα του στρατού» δεν καταφέρει να το σηκώσει μέσα στο Βελιγράδι (εννοείται πως για αρχή θα πρέπει να αποκλείσει τη Χίμκι για να βρεθεί εκεί), τότε ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και το φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ έχουν επικοινωνήσει ήδη με τον Σάρας, ωστόσο εκείνος τους… φρέναρε προσωρινά, λέγοντάς τους πως είναι απόλυτα προσηλωμένος στη σειρά των playoffs με τον Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός κόουτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Κάουνας, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσής του κάθε άλλα παρά απαγορευτική είναι (πόσω μάλλον για τους Ρώσους που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα).

Συνεπώς, οι… μνηστήρες για τον Γιασικεβίτσιους γίνονται τρεις, καθώς εκτός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους ακόμη οι Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube