Μεταγραφική παραφιλολογία που αναμειγνύει και την ΑΕΚ ξεκίνησε στη Ρουμανία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «telekomsport.ro», οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν την περίπτωση του 24χρονου άσου της Στεάουα, Ιονούτ Βίνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η «Ένωση» παρακολουθεί τον παίκτη και παρόλο που εκείνος αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο από τη Βιτορούλ, ο Τζίτζι Μπεκάλι θα συζητούσε την παραχώρησή του με μια πρόταση 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα το σχετικό σενάριο εμπλέκει και τον Πέτρο Μάνταλο, αναφέροντας ότι εκείνος θα αποχωρήσει τον προσεχή Γενάρη (καθώς ενδιαφέρονται ομάδες της Serie A και η Γουέστ Μπρομ) έναντι ενός ποσού που η ΑΕΚ δεν θα δεχθεί να είναι μικρότερο των 6 εκατ. ευρώ.

Εφόσον αυτό συμβεί λοιπόν, σημειώνεται ότι υπάρχει πρόθεση να αντικατασταθεί από τον Βίνα, για τον οποίο τονίζεται ότι δεν έχει κατατεθεί ακόμα επίσημη πρόταση, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η σπουδαία κίνηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Τρίπολη

Μεντιλίμπαρ: «Θα συνεχίσουν να έρχονται και να φεύγουν παίκτες - Ο Σίλβα πρέπει να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Έδειξε πόσο έλειψε ο Τάχα Άλι - Υπάρχει πρόβλημα όταν αμύνεται ο ΠΑΟΚ»

Διαψεύδει για Βάργκας και Πουέρτα ο Ολυμπιακός

Γκονσάλες: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βάλω πολλά γκολ, αυτή είναι η δουλειά μου»

Νίκολιτς: «Καταστροφική η ατμόσφαιρα και το γήπεδο - Η Κηφισιά το άξιζε σε αυτό το πολύ άσχημο περιβάλλον»!

Λέτο: «Ο βαθμός είναι δίκαιος, με βάση την εικόνα μας βέβαια αξίζαμε και τη νίκη»

Ζότα Σίλβα: «Πρέπει να στηρίζουμε όλοι μαζί την ομάδα σαν οικογένεια»

Τα είπαν Ηλιόπουλος-Νίκολιτς στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μετά την γκέλα της ΑΕΚ

TAGS: A.E.K.