Την περίπτωση του Στέβεν Ενζοζί εξετάζει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Mundo Deportivo».

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντε Γιονγκ και τη δυσκολία να φέρουν στη Βαρκελώνη τον Αντριέν Ραμπιό, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε εξετάζει την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού μέσου της Σεβίλλης για να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή.

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα γήπεδα της Ρωσίας, είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» και της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να προσφέρουν για τον παίκτη με 35 εκατ. ευρώ.

Ο Ενζοζί την προηγούμενη χρονιά με τη φανέλα της Σεβίλλης σημείωσε ένα τέρμα και μοίρασε δυο τελικές πάσες σε 34 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Θοδωρής Γεωργαντής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κρούση από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκουεΐ της Κρίσταλ Πάλας

Υποψήφιος επενδυτής της Σεβίλλης ο Σέρχιο Ράμος

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»