Εκπροσώπους στη Γαλλία για τον Αντριάν Ραμπιό έστειλε η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί ενδιαφέρονται για τον Γάλλο μέσο και έστειλαν τον Ερίκ Αμπιντάλ και τον Πεπ Σεγκούρα, ώστε να διαπραγματευτούν με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του 23χρονου, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo».

Το συμβόλαιο του Ραμπιό λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο ο Γάλλος δεν είναι ευχαριστημένος με το ρόλο του στην Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να αποχωρήσει από το Παρίσι.

Οι διοικούντες της γαλλικής ομάδας επιθυμούν την παραμονή του 23χρονου αμυντικού μέσου, όμως προτιμούν να τον πουλήσουν, παρά να τον χάσουν ως ελεύθερο, όταν θα λήξει το συμβόλαιό του.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, από όταν η Μπαρτσελόνα ήθελε να αποκτήσει τον Μάρκο Βεράτι, όσο εκείνος ήταν ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν και αυτός είναι ο λόγος που οι επαφές έχουν ακόμα δρόμο.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»