Το σημαντικότερο παιχνίδι του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (17:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα των Αρκάδων, αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες του για να βρεθούν εκείνοι του χρόνου στα προκριματικά του Champions League.

Παρότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπήκε με το… δεξί στη διαδικασία και τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών για τα όσα είχαν γίνει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να επιστρέψει στο «κόλπο» της διεκδίκησης της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης πηγαίνει με σύνθεση ανάγκης στην άμυνα, καθώς δεν υπολογίζονται οι Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλας.

Οι επιλογές του Έλληνα προπονητή δεν είναι πολλές και μέσα από αλλεπάλληλα τετ-α-τετ που είχε με τους παίκτες προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Γλύκος θα είναι στο τέρμα και ο Κατσουράνης με έναν εκ των Κατσικά-Σκόνδρα στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα παίξει ο Σκόνδρας ή ο Κίτσιου και αριστερά ο Λίνο ή ο Σπυρόπουλος. Στο κέντρο οι Κάτσε-Λάζαρ-Νάτχο έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην επίθεση είναι διαθέσιμοι οι Αθανασιάδης-Στοχ-Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρινγκ, Κουλούρης, Γεωργιάδης, Πόζογλου, Σπυρόπουλος και Μάρτενς.

Εκτός έμειναν με ενοχλήσεις και οι Μαντούρο, Χούσεν, Ολίσε, ενώ μόνιμα έξω παραμένει το τελευταίο διάστημα ο Σωτήρης Νίνης. Τιμωρημένοι είναι οι Τζαβέλλας και Ινσαουράλντε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.