Αυτό υποστήριξε στις αρχικές δηλώσεις του την Πέμπτη ο Πέτρος Μελισσαράτος, ο οποίος ποντάρει πολλά στη στήριξη του κόσμου, ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

«Με τον Κολοσσό, ήταν ένα σημαντικό ματς, που δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ωστόσο, πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε τα επόμενα», τόνισε αρχικά ο 20χρονος σέντερ, συμπληρώνοντας πως: «Έχουμε μπροστά μας τρεις "τελικούς" με τον Άρη, τον ΑΓΟΡ και τον Ηλυσιακό, όπου χρειαζόμαστε, τουλάχιστον, δύο νίκες, ώστε να έχουμε ελπίδες να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Τέλος, αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου. «Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ στο ματς με την Καβάλα. Ήταν ο "έκτος" μας παίκτης. Θέλουμε την ανάλογη στήριξή του και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια μας, ώστε να τα νικήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας. Πιστεύω πως σε ένα γεμάτο γήπεδο, θα τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ιστορικός άθλος αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στη σειρά, πρωταθλητής στη συνείδηση του κόσμου»

Ζέρβας: «Να πάρει πράγματα από το δεύτερο ροτέισον ο Ολυμπιακός – Στο κρίσιμο σημείο έχανε και τα ριμπάουντ»

Αταμάν στ’ αποδυτήρια: «Πάμε στο γήπεδό τους να πάρουμε τον τίτλο»!

Ολυμπιακός: Βγαίνουν σήμερα (11/6) τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού

Το φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού: «Γυναίκα φίλαθλος τράβηξε το μανίκι διαιτητή»

Mήτογλου: «Καταθέσαμε ψυχή, βγάλαμε εγωισμό, δείξαμε πόσο το θέλουμε»

Γουόκαπ: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τρομερή ενέργεια και σκληράδα - Δεν νιώθω κουρασμένος»

Σορτς: «Όλοι γνωρίζουν το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού - Έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε»

Αταμάν: «Θέλω να ξαναδώ τα φάουλ του Ναν - Ελπίζω να δούμε δίκαιο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσει η ομάδα που το αξίζει»

«Ολυμπιακός χωρίς φρεσκάρισμα - Παναθηναϊκός με ψυχή μέχρι τέλους»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Πετρίδη από το Telekom Center!