Οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Σαμαρά να είναι κοντά σε ομάδα της Premier League και, συγκεκριμένα, στη Γουέστ Μπρομ επιβεβαιώθηκαν.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας, Άλαν Ιρβάιν, ο οποίος τόνισε σε αγγλικό Μέσο πως θέλει τον Έλληνα διεθνή, αλλά η υπόθεση δεν έχει ακόμη τελειώσει θετικά. Το «μπαλάκι» για την θετική κατάληξη του «deal» το έριξε στον 29χρονο επιθετικό.

«Είναι ένας παίκτης για τον οποίο ενδιαφερόμαστε. Έχουμε ρωτήσει γι’ αυτόν. Πάντω,ς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αφού δεν είναι σίγουρος για το τι θέλει να κάνει», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβγαλε… κεντρί η Γιουνάιτεντ και «τσίμπησε» την Μπρέντφορντ!

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!