Τους στόχους της Ίντερ οριοθέτησε ο πρόεδρος της κινεζικής εταιρείας «Suning», Ζανγκ Ζιντόνγκ, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

«Πρέπει να επαναφέρουμε την Ίντερ στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος και στην κορυφή της Ευρώπης. Εάν συμβεί αυτό, τότε το έργο μας θα είναι επιτυχημένο. Έτσι θα μπορούν να λένε ότι η “Suning Group” έχει πετύχει στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά.

«Θα πορευτούμε σε τρεις άξονες. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση των οικονομικών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο του σήμερα. Επίσης, θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος και στις ακαδημίες, οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Τέλος, μεγάλος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της κινεζικής εταιρείας.

Από την μεριά του, ο τεχνικός της Ίντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι σημείωσε: «Μετά από λίγες ημέρες διακοπών, επιστροφή στη δουλειά. Αντάλλαξα μερικές κουβέντες με τον κύριο Ζανγκ και έχω σχηματίσει καλή άποψη. Πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα», ήταν μερικά από τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube