Ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε σπίτι! Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού κέρδισε τα πάντα με τους «κόκκινους διαβόλους» υπέγραψε συμβόλαιο με την Έβερτον και ξανά έγινε παίκτης της ομάδα που τον ανέδειξε.

Η επιλογή του Άγγλου ποδοσφαιριστή είναι σαφές δείγμα μίας συγκεκριμένης κατηγορίας πρωταθλητών. Είναι αυτοί που αφού κατακτήσουν τίτλους με κάποιο κορυφαίο σύλλογο επιστρέφουν στην πρώτη τους αγάπη!

Από τον Γουέιν Ρούνεϊ στον Φερνάντο Τόρες και από τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν μέχρι τον Αντρέι Σεφτσένκο, ιδού δέκα ποδοσφαιριστές που επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της καριέρας τους εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Γουέιν Ρούνεϊ



Ο Άγγλος επιθετικός ξεκίνησε από την Έβερτον το 2002 μένοντας στα «ζαχαρωτά» μέχρι το 2004 όταν και πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε η επιστροφή του στους «μπλε» του Λίβερπουλ μετά από 13 χρόνια!



Φερνάντο Τόρες



Έκανε τα πρώτα του βήματα στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης το 2001 στην οποία έμεινε μέχρι το 2007, για να φύγει, να περιπλανηθεί και να επιστρέψει στην δική του «γη της επαγγελίας» το 2015.



Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν



Ο Αργεντινός μέσος μας συστήθηκε με την φανέλα της Εστουντιάντες φορώντας τη από το 1994 έως το 1996 (ενώ τη σεζόν 93-94 έπαιξε με την ομάδα Νέων) για να την ξαναβάλει το 2006 και να τη διατηρήσει επάνω του μέχρι το 2014. Φέτος επέστρεψε στην ενεργό δράση(!) μετρώντας πέντε παρουσίες!

Χοακίν



Ξεκίνησε στη Μπέτις αγωνιζόμενος στους «πράσινους» της Σεβίλλης από το 2000 έως το 2006. Επέστρεψε το 2015.



Χουάν Κάρλος Βαλερόν



Δοξάστηκε κυρίως στην σπουδαία ομάδα της Λα Κορούνια, τα πρώτα του βήματα τα έκανε ωστόσο στη Λας Πάλμας φορώντας τη φανέλα της από το 1995 έως το 1997. Γύρισε το 2013 για να αγωνιστεί μέχρι το 2016 και πλέον είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα της καρδιάς του.



Μάξι Ροντρίγκες



Η δίκη του αφετηρία ήταν η Νίουελς της Αργεντινής το 1999 με την οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια, έφυγε και επέστρεψε το 2012 συνεχίζοντας μέχρι σήμερα.



Αντρέι Σεφτσένκο



Εντυπωσίασε τον κόσμο του ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου από το 1994 έως το 1999 παίρνοντας «εισιτήριο» για τη μεγάλη Μίλαν. Επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του το 2009 αγωνιζόμενος μέχρι το 2012 όταν και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.



Χένρικ Λάρσον



Ο Σουηδός επιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα στην Χόγκαμποργκ στην οποία θέλησε να ολοκληρώσει την σπουδαία διαδρομή του φορώντας τη φανέλα της το 2013 έστω και για δύο παιχνίδια.



Ράφα Μάρκες



Αγωνίστηκε στην Άτλας Γκουανταλαχάρα από το 1996 και για τα επόμενα τρία χρόνια, επιστρέφοντας το 2016 και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα.



Ντιέγκο Μιλίτο



Ο Αργεντινός επιθετικός που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 με την Ίντερ του Μουρίνιο ξεκίνησε το 1999 από τη Ρασίνγκ Κλουμπ με την οποία αγωνίστηκε έως το 2003 όταν και μεταγράφηκε στη Τζένοα, επιστρέφοντας δέκα χρόνα μετά για να ολοκληρώσει την καριέρα παίζοντας για δύο σεζόν.



Δημήτρης Λιαργκόβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι μυθικές επιδόσεις Σλούκα και Ναν στα playoffs με τη Μακάμπι

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο βασικός μπακ της Εθνικής που έχει φάει με το κουτάλι τα αγγλικά γήπεδα στα πράσινα!

Ο «βιονικός» Έσε έχει 82 ματς σε 17 μήνες, 6.717 αγωνιστικά λεπτά και αποδεικνύεται καταλυτικός για τον Ολυμπιακό!

Η αποκάλυψη του Ιωάννη: Ο Παπαπέτρου βρήκε τον εαυτό του και ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό!

Πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού με 30+ γκολ έπειτα από πολλά χρόνια ο Ελ Κααμπί - Ο προηγούμενος ήταν ο…

Με Σλούκα αρχηγό και Ναν «καυτό», ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Μακάμπι στο παιχνίδι της!

Η αρχηγική επιστροφή του «Παπ» και το «παρών» του Μιλουτίνοφ: Τα σημεία από το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

«Η καλύτερη ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός η Άστον Βίλα - Αυτά είναι τα… όπλα της»

Μεντιλίμπαρ-Έμερι: Αλληλοσεβασμός και… παρελθόν στη βασκική μονομαχία μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα!

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα και ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του…