Σε πάρα πολύ καλό δρόμο είναι η υπόθεση του Γιώργου Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε από χθες ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως «υπάρχει συμφωνία στους βασικούς όρους. Απομένουν λεπτομέρειες. Δεν θα χαλάσουν τον δανεισμό…». Κάπως αντίστοιχες είναι και οι πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό, σύμφωνα με τις οποίες η Κρούς Ασούλ θα αποδεχθεί την προσφορά του ΠΑΟΚ για τον Έλληνα σέντερ φορ.

Η μεταγραφή θα γίνει με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς, και οι Θεσσαλονικείς θα καλύψουν λίγο περισσότερο από το μισό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στη μεξικανική ομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με άλλες πηγές από την πόλη του Μεξικού, είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Η Κρούς Ασούλ είναι θετική για την παραχώρηση του Γιακουμάκη, αλλά θέλει να το κάνει με τους δικούς της όρους, και να ελευθερωθεί μία θέση ξένων στο ρόστερ της, για το τοπικό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το αύριο του Ατρόμητου μαζί με το σήμερα»: Με την... αύρα της πρώτης ομάδας η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Προπονήθηκε ο Πιρόλα - Έτοιμος για Λεβερκούζεν, ίσως και αποστολή στη Λιβαδειά!

Ηλιόπουλος: «Θα σας πω ενδεικτικά 30 ντροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Αναλυτικά η απολογία του στην ΕΠΟ

Ηλιόπουλος: «Την άλλη φορά που θα είμαι εγκαλούμενος θα μιλήσουμε και για τους άλλους Γιαννάκηδες»!

Οργή Ηλιόπουλου: «Αδιανόητο να λένε ότι έφτυσα τον Μεντιλίμπαρ - Έχω κάνει μήνυση, ντροπή»!

Απολογία Ηλιόπουλου: «Η ντροπή είναι παντού στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Μάκελι είχε αυτοπροταθεί, είναι σκάνδαλο»!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που θα έχει ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει μαζί το βασικό του δίδυμο στα στόπερ»

Σταματέλος: «Να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει Λεβερκούζεν ο Πιρόλα»

Χάρης Δούκας: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.