Πολλά έχουν ειπωθεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νέα κατάκτηση του Champions League, αυτή τη φορά κόντρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Ντάνι Θεμπάγιος αποκάλυψε μια ιστορία που δείχνει πάρα πολλά για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια των πρωταθλητών Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο χαφ της «βασίλισσας» που δεν έχει μεγάλο ρόλο στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να κοιμηθεί πριν από τον τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ λόγω του άγχους, τη στιγμή που οι βασικοί Κρος, Μόντριτς και Καζεμίρο έπαιζαν χαρτιά.

«Κρος, Μόντριτς και Καζεμίρο έπαιζαν χαρτιά πριν από τον τελικό. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να κλείσω τα μάτια μου την προηγούμενη νύχτα», είπε ο 25χρονος Ισπανός.

Ο 25χρονος μπορεί να είχε τη φετινή σεζόν 18 συμμετοχές, αλλά με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, αφού συνολικά κατέγραψε 338 λεπτά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!