Το γεγονός πως όλοι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στεναχωρήθηκαν με την απόλυση του Λοπετέγκι, αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στη «Marca» ο Ντάνι Θεμπάγιος, μιλώντας επίσης για τον παραγκωνισμό του από τον Ζινεντίν Ζιντάν, την επιλογή του Σολάρι να αφήσει εκτός τον Ίσκο, αλλά και για την κριτική που ασκείται στον Σέρχιο Ράμος για το σκληρό παιχνίδι του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 22χρονος μέσος:

Για την επιλογή του Σολάρι να αφήσει εκτός τον Ίσκο: «Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και δεν είναι εύκολη η επιστροφή του. Ο νέος μας προπονητής δεν θεωρεί πως είναι στην φόρμα που θα έπρεπε να είναι, αλλά παραμένει πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Ο Σολάρι ήταν ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ Μαδρίτης και γνωρίζει πολύ καλά πως λειτουργεί η ομάδα».

Για τον πολύ περιορισμένο χρόνο που είχε με τον Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας: «Πίστευα πως με τον Ζιντάν στον πάγκο θα βρισκόμουν στο ροτέισον, αλλά αυτό δεν συνέβαινε. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως πάντα υπήρχαν πολλοί παίκτες μπροστά μου. Τον Ιανουάριο σκέφτηκα να αποχωρήσω και προσπάθησα να επιστρέψω στην Μπέτις, αλλά ο Ζιντάν μου είπε πως πρέπει να μείνω».

Για την απόλυση του Λοπετέγκι: «Η αποχώρηση του Λοπετέγκι μας στεναχώρησε όλους, διότι προσπάθησε πολύ να τα πάει καλά, αλλά τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε».

Για τον Σέρχιο Ράμος: «Ο Ράμος έχει μια μεγάλη προσωπικότητα, δεν τον συμπαθούν όλοι. Αυτά που έχει κερδίσει είναι πάρα πολλά και αρκετά για να μην τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Δεν πιστεύω πως υπάρχει "κίνημα" εναντίον του, το να χτυπήσεις κάποιον ή να τον ματώσεις, μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πέρσι είχε σπάσει η μύτη του σε ένα παιχνίδι με την Ατλέτικο, αλλά κανείς δεν είχε πει τίποτα».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube