«Το προηγούμενο Σύνταγμα των γειτόνων μας μιλούσε για ύπαρξη μειονοτήτων. Το νέο τους Σύνταγμα, που δημιουργήθηκε με βάση τη συμφωνία, δεν κάνει λόγο για μειονότητες» τόνισε, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7», ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Θέμα μειονότητας, όπως το θέτει το ΒBC, δεν υπάρχει. Υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζονται κάποιες παραδόσεις, αλλά αυτό δεν τους κάνει μειονότητα, ούτε διεκδικούν τη θέση της μειονότητας. Αισθάνονται και είναι Έλληνες» προσέθεσε.

Επισήμανε ότι «περιμένουμε 10 δισ. από επενδύσεις, που δεν έρχονται λόγω κομματικού κράτους και αναποτελεσματικής πολιτικής», ενώ υπογράμμισε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι συγχωροχάρτι για τον κ. Τσίπρα».

Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο σε όλες τις κάλπες, στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα είναι ποτέ βουλευτής με άλλο κόμμα. «Στην Βουλή θα μπω μόνο με το Ποτάμι» επισήμανε.

Υποστήριξε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θέλουν να μην έχει εναλλακτικές λύσεις ο κόσμος στο κέντρο. Προσπαθούν να εξαφανίσουν τα υπόλοιπα κόμματα για να αναγκαστούν οι ψηφοφόροι να πάνε είτε αριστερά, είτε δεξιά» και κατέληξε: «Αύριο στην Αθηναΐδα θα δείτε το νέο πρόσωπο του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές. Θα παρουσιάσουμε 15 υποψηφίους από 15 πόλεις τις Ευρώπης. Όλη η Ευρώπη ένα Ποτάμι».

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ

Τα εργαστήρια κατέληξαν στον μηχανισμό θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 40 διαρρήξεις με πρωταγωνιστή 16χρονο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία