Εντυπωσιασμένος από την γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως οι μισή Ελλάδα υποστηρίζει τους Πειραιώτες. Τέλος, είπε πως αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι Πειραιώτες θα είχαν πάρει αήττητοι το πρωτάθλημα.

«Έχετε δει πουθενά τέτοιες φιέστες; Έχετε δει τις Μίλαν και Ίντερ να έχουν τέτοιες φιέστες; Είναι η ομάδα που το φτιάχνει όλο αυτό και είναι και οι οπαδοί μας που μας βοηθούν», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στη μεικτή ζώνη.

Στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Θα πρέπει να ευχαριστούμε αυτόν τον κόσμο. Αυτούς τους οπαδούς με κάθε τρόπο. Με το πρωτάθλημα και τις μεταγραφές που κάνει ο πρόεδρος. Αυτό που είδατε σήμερα είναι το 1 / 100 από τον κόσμο. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί. Τα 5 εκατ. στα 10. Είναι τυχεροί οι οπαδοί μας που τα βιώνουν όλα αυτά και τυχεροί και εμείς. Κάναμε μία καταπληκτική χρονιά και εάν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος θα τελειώναμε αήττητοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλαμάτα: Δεν προκύπτουν τα περί συμφωνίας με τον Ροζ

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!