Μικρές είναι οι διαφορές που έχουν προκύψει ανάμεσα στις UEFA και FIFA και στο υφυπουργείο Αθλητισμού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή.

«Είχαμε μία συζήτηση με τον Υφυπουργό και την Ομοσπονδία. Όπως είπε ο συνάδελφός μας. Το επόμενο δεκαήμερο θα επανέλθουμε με τα ερωτήματα που έχουμε πάνω στο νόμο. Αυτή η ομάδα εργασίας η τετραμελής έχει 40 μέρες μπροστά της για να κοιτάξει τι μπορεί να κάνει για τα θέματα που έχουν τεθεί πάντα προστατεύοντας το ΔΣ της ΕΠΟ. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό από τις τέσσερις πλευρές. Είμαι αισιόδοξος και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις», δήλωσε αρχικά ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Για το που διαφωνεί στο νομοσχέδιο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη λογική. Κάναμε μερικά σχόλια πάνω σε αυτό, μπορεί να είναι μικρές λεπτομέρειες κάποια πράγματα που θα αλλάξουν. Θα υπάρξουν τοποθετήσεις το επόμενο δεκαήμερο. Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Είναι σαφέστερα πιο επείγον το τωρινό νομοσχέδιο από κάθε άλλο. Μπορεί να μπούμε σε άλλα θέματα τις επόμενες ημέρες. Μην με βάζετε να σχολιάσω δηλώσεις άλλων, εμείς είπαμε όπως και ο συνάδελφος από τη FIFA τα σχόλιά μας και τις προτάσεις μας. Μπορεί οι διαφορές να είναι μικρές. Θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της FIFA, Τιερί Ρεζνά, είπε: «Συζητήσαμε με τους συναδέλφους από την UEFA και με τους ανθρώπους της ΕΠΟ και τον Υπουργό. Υπάρχουν προβλήματα και συζητήσαμε κυρίως για τη βία, τη διαιτησία και την ασφάλεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολογιάννης: «Τι γίνεται με Κώτσιρα-Βαγιαννίδη μετά την απόκτηση του Μπάλντοκ»

Αστέρας Τρίπολης: Πρόταση ανανέωσης στον Μουνάφο, εν αναμονή της απάντησής του!

Τσορμπατζόγλου: «Στον ΠΑΟΚ το πιστεύουν ότι μπορούν να πάνε μέχρι τέλος τη διεκδίκηση του τίτλου»

Τσακίρης: «Δεν είναι προτεραιότητα για την ΑΕΚ η θέση του φορ - Βασικός ο Μουκουντί με Ολυμπιακό αν είναι στο 100%»

ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Σάστρε, χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Ολυμπιακό

Η... ανάκριση του Έσε: Ο κολλητός του στον Ολυμπιακό, το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό και το παρατσούκλι του!

Σενάριο για… Μπουλούτ και Παναθηναϊκό στην Τουρκία

«Πρώτη επιλογή της Σπόρτινγκ για την επίθεση ο Ιωαννίδης»

Τσακίρης: «Έχει χρόνο να δουλέψει πράγματα ο Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού»

Νικολογιάννης: «Υπάρχει απόφαση να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο - Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Παπαδόπουλος»