Άδικη, βάσει της εικόνας που είχε η Καλλονή, χαρακτήρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Θαλής Θεοδωρίδης. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή κι έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης .

Αναλυτικά:

«Αναγκαστήκαμε να πιέσουμε ψηλά. Σε μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν οι παίκτες μου, περιόρισαν την κυκλοφορία του ΠΑΟΚ και ισοφαρίσαμε. Θέλαμε τη νίκη και πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε 15 τελικές στον ΠΑΟΚ. Όταν συμβαίνει αυτό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και δεν παίρνεις τίποτα είναι σκληρό και άδικο το αποτέλεσμα. Βάσει ευκαιριών και με την πίεση που ασκήσαμε δυσκολέψαμε τον αντίπαλο και έπαιζε με μεγάλες μπαλιές και ήταν πιο εύκολο για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ τους βοήθησε να σκοράρουν και να πάρουν το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν και στη διαιτησία γιατί ήταν 50-50 σήμερα και αυτό που θέλουμε»

Για το αν προλαβαίνει η Καλλονή να σωθεί: «Είμαστε μαχητές, το επιτελείο μου και οι παίκτες μου. Προλαβαίνουμε να σωθούμε, η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να πάρει βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν συνεχίσουμε θα μας γυρίσει και η τύχη και θα τα καταφέρουμε. Θα παλεύουμε όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες».

Για τις αλλαγές του: «Τη στιγμή που κάναμε την πρώτη αλλαγή θέλαμε να δώσουμε ρυθμό στον χώρο του κέντρου γιατί ο Σάμπα έμεινε από δυνάμεις. Όταν φάγαμε το γκολ βάλαμε επιθετικό για να βοηθήσουμε την ομάδα. Μετά κουράστηκε και ο Μπαργκάν και θέλαμε να τον βοηθήσουμε στην επίθεση. Στην αρχή έκανα αλλαγή γιατί μείναμε από δυνάμεις και μετά γιατί κυνηγούσαμε το σκορ»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube