Στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης και χαρακτήρισε 100% δίκαιη τη νίκη (2-1) των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι εφαρμόστηκαν άψογα οι κανονισμοί.

«Τα χιλιοστά δεν έχουν καμία σημασία. Για ποιο οφσάιντ μου λέτε; Ο παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε πάσα στον ΠΑΟΚ και αυτός έβαλε το γκολ», δήλωσε στο «Metropolis» και ανέφερε ότι του άρεσε πολύ ο «δικέφαλος του Βορρά».

«Ούτε τα είδα, ούτε ξέρω κάτι», απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το πανό κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Αναλυτικά μίλησε για:

- την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Είναι ασυζητητί η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και κέρδισε ο Ολυμπιακός. Άξιζε 100% τη νίκη και αυτά που λένε για τις διακοπές ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού».

- τις διακοπές που έγιναν στο ματς: «Αυτά είναι θέματα κανονισμών, οι οποίοι τηρήθηκαν άψογα. Έτσι έπρεπε να γίνουν από τους διαιτητές. Όπως ακριβώς έγιναν».

- το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού: «Τα χιλιοστά δεν έχουν καμία σημασία. Για ποιο οφσάιντ μου λέτε; Ο παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε πάσα στον ΠΑΟΚ και αυτός έβαλε το γκολ».

- τα πανό κατά Κοντονή: «Ούτε τα είδα, ούτε ξέρω κάτι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube