«Η Ελληνική Αστυνομία και ξέρει και θέλει και μπορεί να κάνει τη δουλειά της», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή και τη σύλληψη του δωδέκατου εμπλεκόμενου στη δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Με τη σύλληψη και του δωδέκατου υπόπτου για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την έρευνα της.

Όλοι γνωρίζουν με αφορμή και αυτό το τραγικό πραγματικά περιστατικό ότι η Ελληνική Αστυνομία και ξέρει και θέλει και μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

Τώρα πλέον, είναι υπόθεση όλων μαζί, του Κράτους, της Πολιτείας, των αθλητικών παραγόντων, των ίδιων των φιλάθλων να βάλουμε οριστικό τέλος στη βία και το χουλιγκανισμό μέσα και έξω απ’ τα γήπεδα».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σύρος: Εξετάζεται το σενάριο της ληστείας για τη δολοφονία της 40χρονης – Τι δείχνει βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Θάνατος 40χρονης στη Σύρο: «Κυνηγήθηκε από το ζευγάρι και τραυματίστηκε εκ νέου», λέει η Δημογλίδου στον ΣΚΑΪ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη σπουδαία Μαίρη Λίντα

Μέχρι σήμερα η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Μητσοτάκης: «Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο, μην βγάζουμε συμπεράσματα από μια κινητικότητα»

Δολοφονία Γεωργίου: Ποινική δίωξη στον 28χρονο – Δημογλίδου: «Λέει πως μετά περιφερόταν στους δρόμους για βοήθεια»

Σύρος: Τι υποστηρίζει το ζευγάρι που προσήχθη για τον θάνατο της 40χρονης εργαζόμενης στο ΕΚΑΒ

«Δεύτερη ευκαιρία» για δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

Δυο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Νέα Υόρκη, ο δράστης φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» - Βίντεο

Κακοκαιρία σήμερα στη χώρα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες