Ημέρα… ανασύνταξης ήταν η Δευτέρα (8/1) για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν με ήττα από τη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τους παρέχει τις απαραίτητες ανάσες με ρεπό σήμερα, καθώς έδωσαν δύο δυνατά παιχνίδια μέσα σε μόλις λίγες ώρες, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή (5/1) την Αρμάνι Μιλάνο και την Κυριακή (7/1) τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, το ΣΕΦ δεν ήταν εντελώς… άδειο, καθώς πήγαν εκεί οι Μπράιαν Ρόμπερτς και Γιάνις Στρέλνιεκς, προκειμένου να συνεχίσουν το πρόγραμμα της θεραπείας τους.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο γκαρντ των Πειραιωτών, που δεν ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα, δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία και έτσι είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσσουν αμφότεροι να γυμναστούν σε φουλ ρυθμούς την Τρίτη (9/1), όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, στη Βιτόρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»