Μετά τους παθιασμένους του πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφθηκε στα αποδυτήρια τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ συναντήθηκε και με τον Πασκουάλ με τον οποίο είχε θερμότατο εναγκαλισμό, συζήτησαν για το παιχνίδι και τον συνεχάρη για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε, ο Καταλανός προπονητής έκανε υποδειγματικό κοουτσάρισμα και «έδεσε» κόμπο τον Ολυμπιακό. Αποκορύφωμα η κίνηση-ματ της τελευταίας στιγμής να επαναφέρει στην 12άδα τον Γκάμπριελ, που «οργίασε» αντί του Νίκολς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν