Ασφυκτικός και γρήγορος ήταν ο θάνατος της 59χρονης την οποία έπνιξε το μεσημέρι του Σαββάτου ο 50χρονος αδερφός της στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας- νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας

Αξιοσημείωτο είναι ότι η νεκροψία- νεκροτομή - σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr– έδειξε ότι η άτυχη 59χρονη παρότι έχασε τη ζωής της μέσα σε ελάχιστο χρόνο, και ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη λόγω του εγκεφαλικού που είχε υποστεί, προσπάθησε να ξεφύγει από τον βρόγχο που είχε δημιουργήσει στο λαιμό της ο 50χρονος αδερφός και προσπάθησε να σωθεί καθώς βρέθηκαν σημάδια πάλης και αντίστασης.

Το σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Η 59χρονη μόλις είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ ο 50χρονος αδερφός της είχε πάει να την πάρει και την συνόδευσε στο διαμέρισμα της. Μάλιστα ήταν ο ίδιος που είχε πάει να της αγοράσει τρόφιμα από κοντινό σούπερ μάρκετ ενώ είχε βάλει και μια ανακοίνωση στην πολυκατοικία προκειμένου όπως έγραψε να μην ενοχλούν την αδερφή του επειδή όπως επεσήμανε ήταν σε ευάλωτη κατάσταση.

Σύμφωνα με πηγές του thestival.gr την ώρα που ο 50χρονος τακτοποιούσε τα ψώνια δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την σύζυγό του που τον ρώτησε που είναι και τι κάνει με τον 50χρονο να αναφέρει ότι είναι στο σπίτι της αδερφής του και τακτοποιεί τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Εκείνη την στιγμή φέρεται η σύζυγος να του άσκησε δριμεία κριτική που πάλι ασχολείται με την αδερφή του κι όχι με την οικογένεια του και ο 50χρονος της είπε να κλείσει το τηλέφωνο κι ότι θα της τηλεφωνούσε σε ένα λεπτό.

Τότε ο 50χρονος πήρε μια σακούλα του σούπερ μάρκετ την πέρασε στο λαιμό της 59χρονης αδερφής του και της αφαίρεσε τη ζωή.

Αμέσως μετά τηλεφώνησε στη σύζυγό του και φέρεται να της είπε ότι «η αδερφή μου δεν θα μας απασχολήσει άλλη φορά» και στην συνέχεια τηλεφώνησε στην Αστυνομία όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο 50χρονος οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη ενώ έως τότε παραμένει υπό κράτηση.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Αποκλείστηκε το αεροδρόμιο Χανίων, ένας αστυνομικός τραυματίας - Αγρότες μπήκαν στην πίστα του «Ν.Καζαντζάκης»

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 47χρονος για τον θάνατο 71χρονου - Του επιτέθηκε με γροθιές ενώ έβγαζαν βόλτα τα σκυλιά τους

Aντιμέτωπo με τη χειρότερη επιδημία χολέρας εδώ και 25 χρόνια το Κονγκό!

Προς αποκλεισμό των αεροδρομίων Ηρακλείου και Χανίων οι αγρότες της Κρήτης

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ. για επίθεση στο ΑΤ Κυψέλης: «Εμφανίστηκαν από διαφορετικές κατευθύνσεις»

Αυτά είναι τα 30 κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια για σπουδές Βusiness

Μητσοτάκης για αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή - Καλό ο διάλογος να γίνει με δρόμους ανοιχτούς»

Eργατικό ατύχημα στην Πάτρα: 64χρονος έπεσε από οικοδομή - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σάμος: 12χρονος μετανάστης διαμελίστηκε από προπέλα σκάφους - Αναζητείται Τούρκος διακινητής