Δύο άτομα τουρκικής υπηκοότητας προσήχθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το πρωί της Τετάρτης για το περιστατικό των πυροβολισμών σε βάρος των πρακτόρων της ΕΥΠ χθες το μεσημέρι στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι προσαγωγές έγιναν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα άτομο που περιγράφεται ως ο συγκάτοικος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, από το οποίο πυροβόλησαν οι δράστες, και ακόμη ένα άτομο που ήταν μαζί του.

Πώς έγινε το περιστατικό
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 4 το μεσημέρι και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι Τούρκοι πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κατά άλλου αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο επέβαιναν πράκτορες της ΕΥΠ.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Από ό,τι φαίνεται, τα άτομα της Υπηρεσίας Πληροφοριών παρακολουθούσαν τους Τούρκους, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν σχέση με τη μαφία της γειτονικής χώρας.

Το πιο πιθανόν είναι οι Τούρκοι μαφιόζοι να πίστεψαν πως οι πράκτορες της ΕΥΠ ήταν μέλη αντίπαλης συμμορίας, για αυτό και άνοιξαν πυρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή «Ταγαράδες». Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για άσκοπους πυροβολισμούς και υπήρξε αναφορά για επιβάτες ενός ασημί αυτοκινήτου με ξένες πινακίδες, που άνοιξαν πυρ κατά άλλου οχήματος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τρεις κάλυκες, ενώ συνέλεξαν και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας ενός βενζινάδικου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη μυστική επιχείρηση της ΕΥΠ, στο πλαίσιο της οποίας γινόταν παρακολούθηση Τούρκων που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιράν: Έξι νεκροί στις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων τριών ετών

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από πυροβολισμό στην Πρέβεζα - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κραν Μοντανά: Στους 47 οι νεκροί – Αγνοούνται 16 Ιταλοί

Τροχαίο με 2 τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας - Τι αλλάζει από σήμερα