Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του σε ανακριτή, ο 48χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε με νέφτι και οινόπνευμα την 59χρονη συγκάτοικό του, απειλώντας ότι θα την κάψει, ενώ την κλείδωσε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, στην Τούμπα.

Ο κατηγορούμενος -όπως έγινε γνωστό- φέρεται να απολογήθηκε ότι προηγήθηκε καβγάς με τη συγκάτοικό του, όμως αρνήθηκε πως χρησιμοποίησε νέφτι, παρά μόνο οινόπνευμα. Αρνήθηκε δε ότι την απείλησε κι ότι την κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη προσέγγισης της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Σε βάρος του 48χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και απειλή.

Πηγές της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης ανέφεραν ότι η 59χρονη μεταφέρθηκε με εγκαύματα πρώτου βαθμού σε νοσοκομείο, χωρίς η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς άμαχους από ένα χωριό στο Σούμι - Αγνοείται η τύχη τους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος στο Ιράν ο αρχηγός IDF

«Θα φας πολύ ξύλο, μπρο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο για τα δώρα των εορτών - Δείτε βίντεο

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα, ανοίγουν τα διόδια για τις γιορτές - Νέα σύσκεψη σήμερα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ - Έχουν συλληφθεί στο παρελθόν 19 φορές

Σκύρος: Μπλακ αουτ σε δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα - Πλέει ακυβέρνητο