Εργαζόμενοι σε κέντρο φροντίδας ΑΜΕΑ στη Θεσσαλονίκη φέρονται να ξέχασαν ανήλικη μέσα σε λεωφορείο για δύο ώρες, με τη μητέρα της να προχωρά σε καταγγελία στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θερμαϊκού, όπως ανέφερε σήμερα το thesspost.gr.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, απογευματινές ώρες χθες (28-05-2026), η 52χρονη γυναίκα μετέβη στο Τμήμα και υπέβαλε έγκληση σε βάρος εργαζομένων σε κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ που βρίσκεται σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, διότι παρέλειψαν να αποβιβάσουν την ανήλικη κόρη της από λεωφορείο που χρησιμοποιούσαν στο πλαίσιο λειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη παρέμεινε για διάστημα δύο ωρών εντός του λεωφορείου που είχε επιβιβαστεί από τη μητέρα της, χωρίς να μετεπιβιβαστεί από τους υπεύθυνους σε άλλο όχημα προκειμένου να φτάσει στον προορισμό της.

Η υπόθεση ερευνάται.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεμένα τα πλοία από τον Πειραιά ως τις 20:00 - Απαγορευτικό απόπλου και από Ραφήνα, Λαύριο

Στο 5,1% εκτοξεύθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Στο 3,8% σκαρφάλωσε στην Ευρωζώνη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή στο νότιο Αιγαίο - Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα στην Κρήτη

Υπόθεση οικογένειας Νέστορα: Προθεσμία για 7 Οκτωβρίου πήραν οι φερόμενοι ως φυσικοί δράστες της επίθεσης

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των 6 μαθητών από τον Όλυμπο

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά 5 μαθητών από τον Όλυμπο

Kαλλισθενική γυμναστική: Τι πραγματικά προσφέρει η προπόνηση με το βάρος του σώματος

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε για τις 20/11 η δίκη της Κατερίνας Παπακώστα

Αλγερία: Θανατική ποινή για εμπρησμούς δασών και απαγωγές παιδιών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 44χρονος ανυπότακτος - Βρέθηκε με ναρκωτικά και στρατιωτικά αντικείμενα