Μάταιη αποδείχτηκε η προσπάθεια τριών γυναικών να αφαιρέσουν κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ από κατοικία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, καθώς η ογδονταοκτάχρονη ιδιοκτήτρια των τιμαλφών τις αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα αυτές να συλληφθούν.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι τρεις ημεδαπές, ηλικίας 29, 31 και 35 ετών, εισήλθαν χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα της γυναίκας με το πρόσχημα της παροχής ιατρικής βοήθειας και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 5000 ευρώ, κατά δήλωση της παθούσας. Ωστόσο, η ογδονταοκτάχρονη τις αντιλήφθηκε και, έπειτα από ενημέρωση του κέντρου της Άμεσης Δράσης, αυτές συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς και τα κοσμήματα αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε αυτόφωρες συλλήψεις όχι μόνο των τριών γυναικών, αλλά και ισάριθμων ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, από τα αρμόδια αστυνομικά Τμήματα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, Λευκού Πύργου και Καλαμαριάς, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ «οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 65χρονος οδηγός λεωφορείου που παραβίασε δύο κόκκινα φανάρια στη λεωφόρο Μεσογείων

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των δύο κατηγορουμένων γιατρών

Έκρηξη έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - 2 σοβαρά τραυματίες

Χανιά: Κάθειρξη 8,5 ετών στον πρώην διοικητή Τροχαίας ΒΟΑΚ και πρόστιμο 21.000 ευρώ

Ελευσίνα: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της επίθεσης με μαχαίρι σε 32χρονο

Καταδίωξη με παραβιάσεις κόκκινων φαναριών στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη

Πώς να εκπαιδεύετε τον εγκέφαλό σας για να μην τα παρατάτε ποτέ

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ: «Το καλώδιο μπορεί και πρέπει να προχωρήσει χωρίς καμία έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο γυναίκα με έγκαυμα

Ενδοοικογενειακή βία: 14.519 καταγγελίες σε οκτώ μήνες – Πότε η ζήλια μετατρέπεται σε έλεγχο