Αρκετές της περιοχές της Θεσσαλονίκης παραμένουν χωρίς νερό, καθώς συνεχίζονται τα προβλήματα στην υδροδότηση, παρότι αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό που υδροδοτεί την πόλη από την Αραβησσό.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χτες το μεσημέρι και στη συνέχεια άρχισε η μεταφορά νερού στο αντλιοστάσιο του Δενδροποτάμου, όπου συνεχίζονται οι διαδικασίες καθαρισμού, λόγω υψηλής θολότητας.

Η τροφοδοσία του αντλιοστασίου γίνεται ομαλά, ωστόσο ο υγιεινολογικός έλεγχος και ο καθαρισμός του νερού επιβάλλεται να συνεχιστούν μέχρι να εξασφαλιστούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο όρια, ώστε να διασφαλιστεί ότι το νερό που τροφοδοτεί το δίκτυο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος είναι απολύτως ασφαλές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα υδροδότησης σε διάφορα σημεία του Πολεοδομικού, ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο