Παρέμβαση της αστυνομίας μετά από συνωστισμό έξω από καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δεκάδες πολίτες, με ένα ποτό στο χέρι, είχαν κάνει το πεζοδρόμιο... μπαρ, με συνέπεια την παρέμβαση αστυνομικών για να διαλυθεί το πλήθος.

Η παρέμβαση έγινε μετά από καταγγελίες για πολίτες που συνωστίζονταν και έπιναν αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ έξω από καταστήματα.

Επί της οδού Καρόλου Ντηλ, οι ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ αντίκρυσαν δεκάδες άτομα κρατώντας ποτήρια με αλκοόλ στο χέρι και να συνωστίζονται έξω από κεντρικά καταστήματα.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γαλλία: Επεισόδια και δακρυγόνα στις διαδηλώσεις - Πάνω από 400 συλλήψεις

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρός 22χρονος οδηγός ΙΧ σε τροχαίο με βυτιοφόρο

Καλλιθέα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία μετά τον έλεγχο για εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο

Ύποπτο αντικείμενο στην Καλλιθέα: Στο σημείο κλιμάκιο ΤΕΕΜ

Θεσσαλονίκη: Πτώση 6χρονης σε εμπορικό κέντρο – «Πιάστηκε το μπουφάν στις κυλιόμενες»

Αδελφοκτονία συγκλονίζει τη Μάνη: Τον πυροβόλησε σε χωράφι την ώρα που μάζευαν ελιές για προσωπικές διαφορές!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»