Στην προσαγωγή 24 ατόμων προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης με την ολοκλήρωση της πορείας κατά του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στην Καμάρα άρχισαν να πετούν προς το μέρος των αστυνομικών δυνάμεων πέτρες, μπουκάλια και ξύλα. Η Αστυνομία με ρίψη χημικών τους απώθησε, και τα επεισόδια μεταφέρθηκαν προς το κέντρο της πόλης, στην Εγνατία. Στην περιοχή του Βαρδάρη η ομάδα διασκορπίστηκε τελικά σε στενά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η αστυνομία:

"Την 17.30 ώρα σήμερα (Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021), πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση περίπου (7.500) ατόμων στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς (Άγαλμα Βενιζέλου) και ακολούθησε πορεία μέσω των οδών Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Ίωνος Δραγούμη, μέχρι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη στάση.

Από εκείνο το σημείο, ομάδα (1.000) περίπου ατόμων μετακινήθηκαν προς το μνημείο Καμάρας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη άλλη συγκέντρωση.

Στη συνέχεια απέκλεισαν την οδό Εγνατία με κάδους απορριμμάτων και επιτέθηκαν αναίτια και απρόκλητα με πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων και κρότου – λάμψης και απέτρεψαν περαιτέρω κλιμάκωση.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 24 άτομα, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί".

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισραήλ: Εκλογικό αδιέξοδο δείχνουν τα exit polls – Χωρίς αυτοδυναμία Νετανιάχου και Αϊζενκοτ

Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης της Pizza Fan - Σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο «υπαρχηγός»

Συνελήφθη στο Μαρόκο ο αρχηγός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης χασίς – Κατασχέθηκαν σχεδόν 11 τόνοι ναρκωτικών

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Τραγωδία στον Πύργο Ηλείας: Νεκρή 55χρονη και τρεις τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση ΙΧ - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή στη γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Πώς θα λειτουργήσουν μετρό και τραμ την 28η Οκτωβρίου

Δίκη για τα Τέμπη: Εισαγγελική πρόταση για τα έγγραφα της Κομισιόν και επιφύλαξη για τους γενικούς γραμματείς

Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στα Εξάρχεια: Στο σημείο κλιμάκιο ΤΕΕΜ

Pizza Fan - Χωριάτικο: Διασυνδέσεις των δραστών με ελεγκτικές υπηρεσίες - «Προειδοποιημένο» το κύκλωμα