Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Α’ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Δύο ομάδες νεαρών, η μία αποτελούνταν από Πακιστανούς και Αλγερινούς και η άλλη από Έλληνες και Αλβανούς, συνεπλάκησαν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους.

Η μία ομάδα προσέγγισε την άλλη. Στην αρχή στον καβγά συμμετείχαν λίγα άτομα, ωστόσο το επεισόδιο γενικεύθηκε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι νεαροί χρησιμοποίησαν σιδηρολοστούς και πέτρες από τα παρακείμενα παρτέρια.



Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά αρκετά άτομα, ενώ ένας νεαρός αφού ξυλοκοπήθηκε, μαχαιρώθηκε στην πλάτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο οποίο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειονότητα τους, τα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο ήταν ανήλικοι.

Στο σημείο εκτός από δυνάμεις του Λιμενικού, έσπευσαν αστυνομικοί των ομάδων Ζ και ΔΙΑΣ καθώς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.



Πηγή: thestival.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη