Νεαρός επιβάτης κατηγορείται ότι χτύπησε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ, στη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής «34», χθες το απόγευμα, καθώς το λεωφορείο βρισκόταν στην οδό Μακρυγιάννη, στη Σταυρούπολη.

Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος θέλησε να αποβιβαστεί από το όχημα, αλλά φαίνεται πως δεν είχε πατήσει το κουδούνι. Διαμαρτυρόμενος, ζήτησε τον λόγο από τον 60χρονο οδηγό και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, κατά το οποίο ο νεαρός άσκησε βία χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Ο 19χρονος συνελήφθη ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ανάλογο περιστατικό βίας κατήγγειλε τα προηγούμενα 24ωρα ένας ακόμη οδηγός αστικού λεωφορείου, από παρέα πέντε νεαρών επιβατών, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Λονδίνο

Κλειστό το αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής στην Πάτρα - Mέσα από το κέντρο η κίνηση προς Κυλλήνη

Μέσω gov.gr οι αιτήσεις έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα που τελέστηκαν στο εξωτερικό

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σοβαρό ατύχημα σε ανελκυστήρα σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου - Τραυματίστηκε σοβαρά ο συντηρητής

Μητσοτάκης για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς – Τον πρώτο λόγο έχει η Τροχαία»

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ

Απογείωση του τουρισμού μέχρι το 2040 - Στα 55 εκατ. οι τουρίστες, στα 36 δισ. οι εισπράξεις

Σε 450.233 ανέρχονται τα θανατωμένα ζώα λόγω ευλογιάς αιγοπροβάτων

Θεσσαλονίκη: 4 έφηβοι προκάλεσαν ζημιές σε καφετέρια και εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη