Τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, για εμπλοκή στις επιθέσεις εναντίον πολιτικών γραφείων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων του περασμένου Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ανακοινώνοντας την εξιχνίαση των συγκεκριμένων επιθέσεων, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι τα ταυτοποιημένα άτομα (δύο γυναίκες, 53 και 26 ετών, και ένας άντρας, 38 ετών) αποκόπηκαν από το σώμα της πορείας, που ήταν σε εξέλιξη σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, και μαζί με συνεργούς τους προκάλεσαν, από κοινού, φθορές σε δύο πολιτικά γραφεία και σε οικοδομή, όπου στεγάζεται τρίτο πολιτικό γραφείο.

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, επρόκειτο αντιστοίχως για τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Φάνη Παπά, Έλενας Ράπτη και Θεόδωρου Καράογλου.

Η δικογραφία, που σχηματίστηκε εις βάρος τους από το Τμήμα Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπολοίπων εμπλεκομένων προσώπων συνεχίζεται.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός του Τραμπ στα ιρανικά λιμάνια - «Θα νοσταλγήσετε τη βενζίνη στα $4-5», απειλεί ο Γκαλιμπά

«Θα συνεχίσω να μιλάω ανοιχτά κατά του πολέμου»: Ο Πάπας αψηφά την επίθεση του Τραμπ

Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι

Μωρά Βίκινγκ: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν δότες σπέρματος από τη Δανία

Εκτός κινδύνου ο 13χρονος από τη Σύρο που υπέστη δάγκωμα από φίδι

Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου από κροτίδα στο Μενίδι

Ιράν για Στενό του Ορμούζ: «Κανένα λιμάνι δεν θα μείνει ασφαλές αν κινδυνέψουν τα ιρανικά λιμάνια»

Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος οδηγός μηχανής - Σοβαρά τραυματισμένος ο συνοδηγός του

Aντίδραση του Βατικανού στην επίθεση του Τραμπ στον Πάπα: «Στοχεύει μια ηθική φωνή επειδή δεν μπορεί να την περιορίσει»

Ηράκλειο: Φωτιά σε χώρο με σταθμευμένα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα - Ζημιές σε 18 οχήματα