Στη σύλληψη ενός 63χρονου άντρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένος Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία συγγενικού του προσώπου.

Ο ενήλικος συγγενής του 63χρονου ημεδαπού προέβη σε σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, ενώ κατά τον εντοπισμό και σύλληψη του τελευταίου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο βρέθηκε πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ το κατασχεθέν κινητό τηλέφωνο θα αποσταλεί στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πήρα ένα κούτσουρο και την αποτελείωσα»: Σοκάρει η απολογία του 43χρονου για το έγκλημα στα Χανιά

Λιχτενστάιν: Το κράτος που έγινε τραπεζική θυρίδα

Δεν προκύπτει ερωτικό κίνητρο για τη δολοφονία της Σταυρούλας, λέει η ΕΛ.ΑΣ. – Γνωστός στις Αρχές ο 43χρονος

Φωτιά σε πλοιάριο εντός ναυπηγείου στη Σαλαμίνα – Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Θετικό βήμα στην Ελβετία: «Σημαντική πρόοδος» στις συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ για τον Λίβανο - Προειδοποίηση του IRGC

Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται με κάταγμα στο Καραμανδάνειο

Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα: Λήγει σήμερα Δευτέρα η προθεσμία, από αύριο οι έλεγχοι

Κούβα: Απεβίωσε ο Ραμίρο Βαλντές, ένας από τους τελευταίους εν ζωή συνεργάτες των αδελφών Κάστρο

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Νόσο του Κινητικού Νευρώνα (ALS/MND)

ΥΠΕΞ: «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας» για την απαγόρευση εισόδου στο Ισραήλ σε Έλληνες πολίτες