Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο όχημα στο 426ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στα Καλύβια Βαρικού Πιερίας.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα.


Όπως αναφέρει το thestival.gr το βαρύ όχημα κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθήνας- Θεσσαλονίκης όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στηθαίο, στο ύψος του Βαρικού στην Πιερία.

Από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά στο φορτηγό.


Αυτή την ώρα ο δρόμος στο σημείο παραμένει κλειστός και στα δύο ρεύματα. Πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας στον ανισόπεδο κόμβο Εφέσου για τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα και στον ανισόπεδο κόμβο Λιτοχώρου για τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αδελφοκτονία συγκλονίζει τη Μάνη: Τον πυροβόλησε σε χωράφι την ώρα που μάζευαν ελιές για προσωπικές διαφορές!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Μαραθώνιες συνομιλίες υπό το Κατάρ για μια συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Κεραμέως για Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές εργαζομένων

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσει η θερμοκρασία