Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών από το εσωτερικό αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα έξωθεν Ιερών Ναών στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 30χρονος και η 19χρονη σύντροφός του, ελληνικής καταγωγής. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι το χρονικό διάστημα Μαΐου-Ιουνίου του τρέχοντος έτους εισήλθαν σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο και ένα κλεμμένο τσαντάκι, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 30χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την μετακίνηση και διαφυγή τους, από τους τόπους τέλεσης των κλοπών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: Thestival

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο