Σε 29 προσαγωγές υπόπτων προχώρησε η αστυνομία για το μπαράζ επιθέσεων που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα σε κεντρικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την εξέτασή τους, καθώς δεν προέκυψε κάτι μεμπτό εις βάρος τους.



Συνολικά 13 εμπορικά καταστήματα, μεταξύ αυτών ένα ταξιδιωτικό γραφείο, υπέστησαν -σύμφωνα με την Αστυνομία- φθορές από την επίθεση των άγνωστων δραστών. Οι ζημιές εντοπίζονται στις βιτρίνες μαγαζιών επί των οδών Τσιμισκή, Γρηγορίου Παλαμά και Παύλου Μελά.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν περίπου είκοσι και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι κρατούσαν λοστούς και βαριοπούλες. Στα σημεία της επίθεσης βρέθηκαν φειγ-βολάν με συνθήματα που απηχούν απόψεις του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου. 


Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης - Πέντε συλλήψεις

Τέμπη: «Ένιωθα να καίγομαι ζωντανή» - Η κατάθεση επιζήσασας από το κυλικείο

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου καιρικών φαινομένων - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Παρα λίγο τραγωδία στη Μυτιλήνη: Ανατράπηκε ταξί με τρεις μαθητές – Όλοι καλά στην υγεία τους

Αστυνομικός στο Χαλάνδρι έχασε υποπολυβόλο και χειροβομβίδα κρότου-λάμψης

Παιδική πορνογραφία: Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έγινε στόχος έρευνας στο Μεξικό

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο 521.864 ευρώ σε επιχείρηση ζωοτροφών για παραβάσεις της νομοθεσίας

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Στα δικαστήρια η σύντροφος του ιδρυτή και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Παιδί πέθανε από ιλαρά στη Νέα Υόρκη - Πρώτος θάνατος εδώ και 30 χρόνια

«Προέβλεπα πότε θα πεθάνουν οι άνθρωποι»: Οι αποκαλύψεις ενός βιολόγου για τη μακροζωία