Σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι η διαδικασία της παραμονής του Σιμάνσκι στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Sportime οι συζητήσεις των ανθρώπων της Ένωσης με την ρωσική, Αχμάν Γκρόζνι, στην οποία και ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη είναι σε πλήρη εξέλιξη και πηγαίνουν καλά.

Οι Ρώσοι αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί να δώσει η ΑΕΚ την ρήτρα του 1,5 εκατ εφάπαξ και φέρεται να είναι θετική να πάρει το ποσό αυτό σε δόσεις.

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ έχει μιλήσει ήδη με τον παίκτη και έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών εάν τελικά υπάρξει συμφωνία με την ομάδα που έχει τας δικαιώματά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος ο Εσκιβέλ από την Κηφισιά

Νικολακόπουλος: «Ίσως πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις ο Μεντιλίμπαρ για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό»

Οι Εθελοντές Διασώστες της ΑΕΚ έκαναν δώρο στον Μιχάλη Stavento ένα μπλουζάκι με αφιέρωση στον πατέρα του

Σαββόπουλος: «Η νίκη στην Τρίπολη απέτρεψε μεγάλη εσωστρέφεια στον Άρη - Ποιες οι μεταγραφικές προτεραιότητες»

Κετσετζόγλου: «Η πρώτη θέση δεν αλλάζει τον σχεδιασμό-Ο Ηλιόπουλος έχει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη τώρα»

Πιο φορμαρισμένη ομάδα στον κόσμο η ΑΕΚ

Δεσύλλας: «Θέλει ενίσχυση και αλλαγή νοοτροπίας ο Παναθηναϊκός-Θα γίνουν τουλάχιστον 4 μεταγραφές»

Τσορμπατζόγλου: «Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ, πέρασε το δύσκολο διάστημα-Οι στόχοι του στις μεταγραφές»

Θύρα 1 κατά διοίκησης ΑΕΛ: «Εξαφανισμένη, χωρίς καμία ευθύνη για την εικόνα της ομάδας»

Οπαδός του ΠΑΟΚ ντύθηκε Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τούμπα

TAGS: A.E.K.