Στις θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Οθέλο Χάντερ! Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε τραυματίας, στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας γυρίσει τον δεξιό του αστράγαλο, ωστόσο τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων έδειξαν πως έχει αποφύγει τα χειρότερα.

Αμέσως, μετά τον τραυματισμό του στο πόδι, τοποθετήθηκε πάγος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας έδειξαν πως ο Χάντερ δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, ωστόσο το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος αποθεραπείας του θα γίνει γνωστός την Τρίτη (3/11) με την επιστροφή της αποστολής από την Θεσσαλονίκη, όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: MVP ο Νέιτ Γουότσον

Α1 Γυναικών: MVP η Γουίλιαμς, MVP Next Gen η Δαμουλάκη

Η πανηγυρική ανάρτηση του Λεσόρ για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός