Πολλές είναι οι πιθανότητες ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να μετακομίσει από τα Χανιά στο Ηράκλειο και να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Σέρβος χαφ είχε αγωνιστεί στους «Ομιλίτες» το 2010 μέχρι το 2012, όταν και πήρε μεταγραφή για τον Πλατανιά.

Ο 35χρονος χαφ κάνει καλή εξωγηπεδική και αυτό κάνει τους Ηρακλειώτες να βλέπουν με καλό μάτι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται και εκείνος θετικός να ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα, ενώ σε επαφή που είχε με τον Νίκο Μαχλά και τον Μάνθο Πουλινάκη και το κλίμα είναι αρκετά καλό.

Παράλλληλα, δεν είναι το ίδιο καλά τα πράγματα στην υπόθεση του Μπλάζιτς και στον ΟΦΗ εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα.

Επίσης, ανοιχτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Χρήστου Μπούρμπου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

TAGS: ΟΦΗ