Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ματιέ Βαλμπουενά φαίνεται πως παίζει η παρουσία του… γαλλικού λόμπι στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ, φαίνεται πως βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Με λίγα λόγια δείχνει «ζεστός» σε αυτή την προοπτική.

Οι Γάλλοι που βρίσκονται στην ομάδα είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοντέστο, ενώ και ο Πιέρ Ισά έχει άριστη συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» και με τους προαναφερθέντες διατηρεί άριστη φιλική σχέση ο Ζοσέ Ανιγκό που συμβουλεύεται ο 34χρονος παίκτης για θέματα της καριέρας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»