Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε βολεϊμπολίστας του Μίλωνα. Σύμφωνα με την ΕΣΑΠ, η γραμματεία του συλλόγου ενημέρωσε για θετικό κρούσμα σε αθλητή των νεοφώτιστων στη Volley League και άμεσα ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Λίγκας για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Έτσι, ο συγκεκριμένος αθλητής μπήκε σε καραντίνα και οι υπόλοιποι αθλητές των Νεοσμυρνιωτών θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού το πρωί της Πέμπτης.

Επίσης, ειδοποιήθηκε ο ΠΑΟΚ, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα το ερχόμενο Σάββατο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως και οι Παναθηναϊκός και Φοίνικας που αγωνίστηκαν με τον Μίλωνα στους ομίλους του Λιγκ Καπ το περασμένο σαββατοκύριακο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Κιαπίνι: «Πιεστήκαμε πολύ από μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Άγγιξε μυθική ανατροπή, λύγισε στο tie break, αλλά μπορεί την κούπα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

«Ντόπες» των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα βόλεϊ γυναικών κατά την αναχώρησή της για το γήπεδο του τελικού!

Volley League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική σε playoffs και playouts

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τους «πράσινους» οπαδούς σήμερα στο Πέζαρο ενόψει του τελικού

Παναθηναϊκός: Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς με Βαλεφόλια

Bαλεφόλια-Παναθηναϊκός: Ιστορική επιστροφή σε ευρωπαϊκό τελικό για τα «φίνα κορίτσια»

Πολυτιμότερος της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών ο Γκάσμαν

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο πλευρό των «φίνων κοριτσιών» πριν τον τελικό του Challenge Cup